Het kiezen van de beste webadministratie voor uzelf en voor uw zakelijke behoeften zal uw internetprestaties aanzienlijk beïnvloeden.

U heeft een web nodig dat solide administraties en ongelooflijke hulp biedt tegen een redelijke prijs. Bovendien, met zoveel web-faciliterende administraties om door te bladeren, kan dit een ondenkbare onderneming aanvoelen. cloudservices

Kies verkeerd en u moet een van deze schuurproblemen oplossen:

Te veel betalen voor administraties waar u zich geen zorgen over hoeft te maken
Gevangen worden gehouden door verbodsafspraken
Het ervaren van ongelukkige stapelsnelheden en uitvoering van sites
Gehackt worden door spambots
Uren aan de telefoon zitten met een onbekende call plaats technische ondersteuning
Hier zal ik bespreken hoe u een webservice kunt kiezen en met welke factoren u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing. Het wordt meestal samengevat in de 3 S’en:

Snelheid
Beveiliging
Steun
We zullen ook enkele subtiele stunts onderzoeken die worden gebruikt door internetgebruikers die uw welzijn niet als topprioriteit hebben. webdesign

Wat-?? NEE. Onvoorstelbaar. Subtiel faciliterende organisaties?? In wat voor een wereld leven we…

Voordat we aankomen, heb ik een korte maar essentiële vermaning om te delen.

Werkelijk. Niet eens een.

Het is niet moeilijk om een website te kiezen op basis van alleen kosten- of klantonderzoeken, maar dit zijn onbetrouwbare kenmerken van de oprechte aard van de hulp.

Alles bij elkaar genomen, doe wat onderzoek voordat u een organisatie kiest. Zoek naar artikelen over hun geschiedenis en kies geen webfaciliterende administratie uitsluitend op basis van “Beste webfaciliterende” rankings.

Hoe dan ook geen verschil.

Aangezien elke site, blog, YouTube-kanaal of webrecorder die expliciet faciliterende organisaties suggereert, hun geldigheid heeft ondermijnd.

Deze sites presenteren niet hun eigen voorstellen in het licht van items en administraties die ze af en toe hebben gebruikt.

Ze worden betaald door de grote webfaciliterende organisaties om klanten hun kant op te sturen.

Vrijwel elke belangrijke webfaciliterende administratie biedt een subprogramma. Voor elke klant die bloggers, Youtubers en podcasters hun opdracht sturen (via member joins), voorzien zij hen van een lekker stukje van de taart door middel van een commissie.

Dat niet te ver weg een monetaire motivator is om een bepaalde faciliterende leverancier voor te stellen. Ongeacht de aard van hun faciliterende administraties.

Kan het op geen enkel moment helpen om na te denken over waarom iedereen Bluehost lijkt voor te stellen? Dat komt omdat hun bonus $ 65 betaalt voor elke deal, en routinematig stuitert tot wel $ 130!

Hier zijn de commissietarieven voor waarschijnlijk de beste webfaciliterende organisaties:
Bluehost: $ 65 – $ 130
Droomhost: $ 15 – $ 200
GoDaddy: 15%
HostGator: $ 50 – $ 125
Terrein: $50 – $100+
A2Hosting: $ 125
Verhuurder: 60%
Cloudways: $ 50 – $ 250
Kinsta: 10% (maandelijks herhalend)
Op dit moment zou je kunnen zeggen: “Patrick, waarom zou dit er überhaupt toe doen. Reclamespots en sponsoring zijn in feite iets dat al tientallen jaren oud is.”

In het geval dat het in wezen net zo eenvoudig was als commercials en sponsoring, zou ik het met je eens zijn.

Maar als u inhoud maakt die in alle opzichten eerlijk lijkt zonder te onthullen dat u wordt betaald om de audit of instructieoefening te geven, verliest u volledig alle geldigheid.

De kwestie werd zo groot dat de Government Exchange Commission in de VS een verordening uitvaardigde die van leden-adverteerders verlangt dat ze duidelijk bekendmaken dat ze commissies verdienen via de connecties op hun site.

Bovendien verwacht YouTube momenteel van kanalen dat ze aan het begin van elke video een voortgangsonthulling laten zien.

Ik moet toegeven, sommigen van hen werden behoorlijk schattig met hun frasering.